Recurs la memorie, inaintea alegerilor generale

luni, 4 iunie 2012

RECTIFICARE CU PRIVIRE LA
INFORMAREA MINISTERULUI DE FINANTE
DE CATRE DNA. GL. MARIA LUPU
         Scrisoare deschisa tuturor rezervistilor, membri sau nu ai SCMD
            Suntem astazi in masura sa redam exact cuvintele dnei.Gl.Maria LUPU, din asigurarea trimisa celebrului, de acum, secretar de stat ceausist Gheorghe GHERGHINA, ca MApN are banii necesari acoperirii diferentei dintre pensia reala si ajutorul social scazut, acelora executati prin operatiunea de “revizuire” a lui Gabriel OPREA: “Suma de 30.000.000 lei (deci va dati seama cati suntem cei nedreptatiti – nn) va fi suportata din economiile realizate la bugetul asigurarilor sociale de stat al Ministerului Apararii Nationale, provenita ca URMARE A DECESULUI PENSIONARILOR MILITARI  IN MEDIE CU 250 PENSIONARI/LUNA (subl. ns.)” Maria LUPU dixit!
         Este, stimati camarazi din toate armele, o prima recunoastere oficiala, o prima proba scrisa in ceea ce priveste GENOCIDUL practicat constient de regimul Basescu impotriva noastra!
         Multumim din suflet, tovarasa LUPU, vom folosi aceasta proba indubitabila, semnata de dvs. la 18.05.a.c. si trimisa cu nr. A4330, Ministerului Finantelor Publice, in procesele de genocid pe care vi le vom intenta dvs. si dlor. Traian BASESCU, Emil BOC, Mihail SEITAN, Marian SIRBU, Traian IGAS, Gabriel OPREA, etc.
Honor et Patria!
Vae Victis!
Presedintele SCMD
         Col. (r) dr.  Mircea DOGARU
PS. Este de presupus ca, dupa aparitia acestui material, la interventia disperata a dlor. Traian BASESCU si Gabriel OPREA, cariera militara a “geniului” cu fusta si coc tip Ana PAUKER, se va incheia, in sfarsit!