Recurs la memorie, inaintea alegerilor generale

luni, 17 ianuarie 2011

Ai jurat !

duminică, 16 ianuarie 2011

CONDOLEANŢE

Filiala nr.1 Făgăraş, transmite familiei domnului col. (r) dr. Mircea Dogaru, sincere condoleanţe pentru imensa suferinţă datorată trecerii în nefiinţă a tatălui domniei sale. Un camarad al nostru a părăsit această lume pentru a se înălţa la ceruri.
DUMNEZEU să-l aibă în grijă.
Cadrele militate în rezervă şi retragere din cadrul S.C.M.D. Făgăraş.

joi, 6 ianuarie 2011

În ziua după Botezul Domnului, Biserica Ortodoxa prăznuieşte pe sfântul Ioan Botezătorul și Înaintemergatorul Domnului, cel mai mare dintre profeți, glasul care striga în pustie “gătiți calea Domnului”, care sta la granița dintre cer și pământ și unește Vechiul și Noul Testament.

Poporul de atunci l-a numit pe Ioan Botezătorul, fiindcă chema pe oameni la pocăința și-i boteza in râul Iordan afundându-i cu tot trupul în apa. El zicea poporului: “Pocăiți-va ca s-a apropiat împărăția cerurilor!”. Lasă să se înțeleagă ca aceasta împărăție nu se cucerește nici cu sabia, nici cu aurul, nici prin răscoale, ca ea este de o alta ordine, o împărăție cu totul duhovnicească, împărăția sufletelor, unde se intra prin pocăință și se trăiește prin iubire și milostenie.

LA MULȚI ANI, CAMARAZI CU NUMELE DE IOAN!